IRacing

24 Hours of Le Mans

Løbet er afsluttet
20-21 juni 2020
weather icon

Le Mans

Circuit des 24 Heures du Mans, også kendt som Circuit de la Sarthe (efter 1906 fransk grand prix trekant kredsløb) placeret i Le Mans, Sarthe, Frankrig, er en semi-permanent motorsport væddeløbsbane, hovedsagelig kendt som mødested for de 24 timer Le Mans auto løb. Omfattende private, løb-specifikke sektioner af sporet i tillæg til offentlige veje, som forbliver tilgængelige det meste af året, dens nuværende konfiguration er 13.626 kilometer (8,467 mi) lang, hvilket gør den til en af ​​de længste baner i verden. Kapaciteten af ​​løbet stadion, hvor den korte Bugatti kredsløb er beliggende, er 100.000. Musée des 24 Heures du Mans er en motorsport museum placeret ved hovedindgangen af ​​spillestedet.


Køret med

GTE, LMP2, LMP1 biler

Banen

Video af banen
retning
mod uret
længde
13626 m
sving
38

Tidsplan

Tidsplanen er ikke klar endnu.