IRacing

Petit Le Mans

Løbet er afsluttet
3-4 oktober 2020
weather icon

Road Atlanta

Michelin Raceway Road Atlanta er en 4,088 km vejbane beliggende lige nord for Braselton, Georgia, USA. Faciliteten bruges til en bred vifte af begivenheder, herunder professionelle og amatør sportsvogne og motorcykel løb, racing og køreskoler, firmaprogrammer og test for motorsportshold. Sporet har 12 vendinger, inklusive de berømte "esser" mellem drejning tre og fem; og drej 12, en ned ad bakke, dykning. Banen ejes af IMSA Holdings, LLC gennem dets datterselskab Road Atlanta, LLC, og er hjemsted for Petit Le Mans, samt AMA-motorcykel racing, og mindre begivenheder gennem året. Michelin erhvervede navnerettigheder til anlægget i 2018.


Køret med

GT3, GTE, DP biler

Banen

Video af banen
retning
med uret
længde
4088 m
sving
12

Tidsplan

Tidsplanen er ikke klar endnu.